Hulp van dichtbij

Training door bekenden bij je uit de buurt
Hulp van dichtbij

Training en begeleiding van dichtbij

 

Techniek, computers, tablets en het internet bieden ongekende mogelijkheden. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ongeveer 30% van ouderen heeft geen toegang tot het internet of heeft nooit geleerd om met computers te werken. Of voelt zich niet veilig genoeg en vermijdt daardoor informatie of communicatie via internet.

Wij helpen je (weer) de handigheid en vertrouwen te kijgen. Samen met HCC/Seniorenacademie zijn tientallen trainers opgeleid die je leren om het Scherm van Ede te gebruiken. Op tablet of computer. Dat maakt niet uit. En we ondersteunen je als het even niet meer lukt.

Meldt je aan voor een training

Er zijn regelmatig trainingen bij ju n de buurt. In groepjes van 5 personen krijg je meerdere trainingen van 2 tot 3 uur.

We beginnen bij het begin: de tablet. Daarna leer je  in stappen de verschillende cubes te gebruiken. Als je daarmee vertrouwd bent

Training op maat

Het startpunt voor iedereen is verschillend. We sluiten met de training aan op jou niveau. En we proberen in de groep de verschillen niet te groot te laten zijn.

Je kunt een training ook meerdere keren volgen. Tot het moment dat je Scherm van Ede onder de kniep hebt.

 

 

 

Aanmelden voor een training. 

Stuur ons een bericht met de vermelding ‘deelname voor training’ en wij sturen je een formulier.