Pure eenvoud

Gebruiksgemak en toegankelijkheid staan voorop

Was alles maar zo gemakkelijk!

Scherm van Ede is opgebouwd vanuit puur gebruikersgemak. Je bepaalt zelf welke items je wilt gebruiken op je startscherm. Even de weg kwijt? Geen nood: met één druk keer je weer terug naar het beginscherm.

Gebruikersknoppen staan altijd op dezelfde plaats. Korte woorden en duidelijke symbolen. Of je nu een computer, laptop, tablet of smartphone gebruikt: het ziet er altijd hetzelfde uit. 

Getest door Edenaren

Scherm van Ede is getest door ouderen en mensen met weinig of geen ervaring met computers. Hun enthousiasme zegt genoeg. 

Maar ook als je de weg even kwijt bent: hulp is nabij. Trainers en vrijwilligers uit je eigen buurt helpen je graag. 

Bouw je eigen Scherm van Ede

Scherm van Ede bestaat uit tegels, oftewel cubes. Het is eenvoudig om je eigen cubes op het scherm te zetten. Plaats die zaken die bij je passen. 

Simpel, overzichtelijk en op maat. Alle belangrijke dingen binnen handbereik. Niet alleen voor ouderen van belang, maar voor iedereen!

Sociaal contact en meer.

Scherm van Ede biedt veel mogelijkheden voor sociaal contact en ontspanning. Radio luisteren, filmpje kijken en spelletjes doen.

En natuurlijk een berichtje sturen en ontvangen. Je eigen kalender met activiteiten uit de buurt, speciale cubes om gezond en actief te blijven.

Hulpfunctie met aanwijzingen

Op ieder moment is extra hulp te krijgen door op het vraagteken te drukken. Je krijgt direct een duidelijke aanwijzing te zien.

Of stel een vraag en je krijgt antwoord van de helpdesk. Persoonlijke service op maat.

Compleet en overichtelijk

Een duidelijke indeling van producten en diensten, informatie en organisaties uit de gemeente Ede. Mooi op een rij, goed vindbaar.

En alleen organisaties en bedrijven die voldoen aan onze strenge eisen komen op Scherm van Ede.