Veiligheid eerst!

Veilig en vertrouwd
Veilig gebruik. Het Scherm van Ede

Veiligheid staat voorop

Scherm van Ede is veilig in het gebruik. De tegels of cubes verbinden je met veilige websites waar je informatie kunt vinden die bij je aansluit. De Cubes worden speciaal gemaakt voor de inwoners van Ede. Verbinding maak je met de mensen waar je om geeft, met organisaties die je aanspreken en kerk of vereniging die past bij je interesse of levensovertuiging. 

 

Geen spam, cookies of fishing.

 

Op het Scherm van Ede kunt je veilig en vertrouwd rondkijken. Je krijgt slechts die informatie die je wilt ontvangen. Je bepaalt zelf naar welke bekende websites je wilt surfen. 

Alleen die mensen, organisaties en bedrijven waarmee je verbonden bent kunnen je informatie sturen. Je krijgt dus geen rare e-mails van onbekenden of reclame waar je niet op zit te wachten. 

Selectie op basis van vertrouwen

Alleen die organisaties en bedrijven die voldoen aan onze eisen staan op Scherm van Ede.  Van iedere organisatie wordt een zorgvuldige beoordeling gemaakt en dit wordt ook voortdurend bewaakt. 

Op Scherm van Ede staan vooral lokale bedrijven en dienstverleners. Daarnaast landelijke werkende organisaties met bekende namen. Vertrouwd.